Reptéri transzfer ajánlat: Budapest - Siófok taxi: 39.000 Ft, minibusz: 54.000,-Ft / autó

Siófok Taxi - transzfer árak, információk, gyakori kérdések

Transzfer információk - Hogyan rendelje meg repülőtéri transzferét? Árak, fizetés, hol találja a reptéren?

 • - Néhány fontos információ, gyakran ismételt kérdések

 • - Repülőtéri transzfer: Repülőtérről az úticélig, vagy kiindulási pontból repülőtérig történő egyirányú szállítás. Vállalkozásunk kizárólag egyedi transzferek bonyolítását végzi taxi (4 fö utas), minibusz-taxi (8 fö utas), minibusz (18 - 20 fő utas), autóbusz (49 fő utas) járműkategóriákban. Valamennyi transzfer esetén az utasok számához igazodó járműkategóriának megfelelő transzfer járművet biztosítunk.

 • - Intercity Transzfer: Két település közötti egyirányú szállítás. Vállalkozásunk rendszeresen végez Budapest - Siófok, valamint Bécs - Siófok között intercity transzfereket taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Természetesen ezen városokon kívül is biztosítunk ilyen transzfer szolgáltatást.

 • - Gyüjtőtranszfer: Vállalkozásunk nem működtet ilyen transzfereket! Az ilyen transzferek esetén egymás számára ismeretlen emberek utaznak egyazon járműben, eltérő időpontokban indulnak és érkeznek repülőgépeik. Gyakran hosszadalmas várakozás előzi meg az indulást és az úticélt csak felesleges kitérőkkel, többszöri utasfelvétellel, illetve kiszállásokkal érik el. Előfordulhatnak kellemetlen helyzetek, elkeveredhetnek a csomagok.

 • - Mely repülőterekre vagy repülőterekről biztosítunk transzfereket? Repülőtéri Transzferek Budapest, Hévíz Balaton Repülőtér Sármellék , Bécs (Schwechat), Pozsony M. R. Štefánik Airport Bratislava

 • - Repülőtéri transzferek árai: A transzfer árak minden adót és költséget tartalmaznak, a HUF - EUR árfolyam függvényében változhatnak, a szállító eszköz kategóriára értendőek, függetlenül az utasok létszámától vagy életkorától. Árajánlatunk mindíg az együttutazók létszámának megfelelő járműkategóriára szól függetlenül az utasok életkorától és attól, hogy a gépkocsi tele van-e. A táblázatokban szereplő árak nem minősülnek konkrét ajánlattételnek, kizárólag irányárak. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy speciális transzferek esetén a táblázatban megadott áraktól eltérő árakat adjunk konkrét ajánlatkérésre. Ha késik repülőgépük, várunk Önökre külön díj felszámolása nélkül (1 órán túli késésen felül, amennyiben nem kapunk előzetesen értesítést a várható késésről, úgy a várakozás is díjköteles).

 • - Repülőtéri transzferekhez igénybe vehető járművek: taxi (4 fö utas), minibusz-taxi (8 fö utas), minibusz (18 fö utas), autóbusz (49 fö utas). Járműveink a mai kor követelményeihez igazodó, a kényelmi, esztétikai és bizonsági követelményeknek megfelelőek, légkondicionálóval felszerelt járművek.

 • - Amennyiben elvesztették csomagjukat vagy nem érkezett meg Önökkel együtt, kérjük a fenti telefonszámon értesítsék az Önökre várakozó kollégánkat, hogy megérkeztek. (Az elveszett poggyászal kapcsolatos ügyintézés gyakran 1-1.5 órát is igénybe vehet). Ellenkező esetben a gépkocsivezető feltételezheti, hogy Önök valami okból nem érkeztek meg és nem várja meg Önöket.

 • - Hogyan fizethetik a transzfert? A transzfer árát készpénzben, közvetlenül a sofőrnek kell fizetniük (szerződéses partnereinknek lehetőségük van átutalással fizetni)! Magyar Forinttal és EURO-val is lehet fizetni. Számlát a kifizetett szolgáltatásról a gépkocsivezető állít ki.

Budapest Airport - reptéri járat információ: érkezés, indulás

Reptéri járat információ: érkezés - Budapest Airport Reptéri járat információ: indulás - Budapest Airport

Reptér transzfer - hogyan és hol találja transzferét a repülőtéren?

* A gépkocsivezető névvel ellátott A4-es méretű táblával várja utasait a terminálban a találkozási pontnál. Amennyiben az Önök által megrendelt transzfert nem találják a megadott ponton, kérjük segítségért hívják a következő éjjel- nappal hívható telefonszámot!

Siófok Taxi Transzfer: Telefon: +36 30 9366 966

  Díjak, árak, költségek utazás Budapestről Siófokra, Siófokról Budapestre

  Taxi: 39.000,- Ft / gk (max 4 fő Mercedes E kombi)

  Minibusz: 54.000,- Ft /gk (max 8 fő Mercedes Vito)

  Busz: 89.000,- Ft /gk (max 20 fő Mercedes Sprinter)